BLOG van HOT Leentje.

Hey schatjes van patatjes.

 

Ik ben Hot Leentje en heb weer een geile belevenis gehad.

Na het binnenkomen van een geile gast en de afgesproken zaken gingen we naar mijn geil plaatje.

Ik had wat lekkere beats op gezet dat maakt me steeds lekker geil.

We begonnen elkaar uit te kleden, en ik was dan weer zo stout om zijn slipje uit te doen terwijl ik al eens lekker voelde aan zijn knuppel. Hij deed dan hetzelfde bij mij, met mijn BH en met mijn slip voelde ik zijn warme handen over mijn tepels en kutje en voelde ik een vingertje in mijn kutje.

Hij deed ook mijn slippers uit, begon lekker aan mijn voetjes te likken en ze te kussen, mijn teentjes te zuigen terwijl ik lekker zijn ballen masseerde.

Ik begon zijn paal te likken en te zuigen en terwijl bleef ik lekker zijn ballen masseren. Ik voelde dan ook zijn warme mond rond en over mijn tepels gaan, hmmm was dat lekker en het winde me zo erg op.

Dan ging ik met mijn kutje op zijn gezicht zitten, (dat had hij erg graag) zodat hij me lekker kon likken en ik zijn lekkere mond aan mijn kutje voelde terwijl masseerde ik zijn paal en begon ik hem te pijpen, ik voelde dat hij erg hard werd.

Na een lange tijd draaiden we elkaar om en begonnen we een lange tongzoen beurt, ik kreeg een lekkere tik op mijn kutje dat ondertussen zoveel zin had gekregen en die houd van een een tikje. Dan kneep hij lekker in mijn tepels, ik werd daar zo geil van dat ik hem opnieuw begon te pijpen, met mijn tong over zijn geschoren ballen ging tot we het niet meer volhielden en hij me begon te neuken (met condoom).

Oja hmm lekker we kwamen lekker samen klaar en ik voelde zijn kwakje in het condoom zo zalig.

Nu wacht ik op jouw om nog erg geile dingen te doen dit is geen senario ik hou van onverwachte dingen.